Ангелски пилатес

Ако търсите подбрано място и контролиран начин да тренирате вашето тяло, тогава сте на правилното място!

“Angel’s Pilates” е студио което предлага тренировки спрямо вашите възможности. Различните стилове Пилатес при нас предлагат пълна тренировка на тялото без да усещате болка или напрежение.

Разгледайте нашето модерно студио чрез нашата Виртуална разходка

Нашият екип

Нати

Професионално се е занимавала с джудо, многократна републиканска шампионка, медалистка с европейски купи по джудо. Завършила е НСА – профил “Учител по физическо възпитание и треньор по джудо”. Тренировките й по Пилатес са разнообразни и ефективни.

Ани

Бивша състезателка по джудо и самбо. Студентка по Кинезитерапия в Медицински Университет-София. Има интерес към спортната медицина и работата със спортисти. В тренировките си съчетава академичните си познания и личния си опит.

Милко

За Милко спортът е начин на живот. След повече от 10 години треньорски опит, той записва специалност Кинезитерапия в Медицински Университет-София, за да може да бъде максимално полезен на клиентите. Тренировките му са гарнирани с много чувство за хумор.

Ели

Бивша състезателка по художествена и естетическа гимнастика с множество титли. В момента е в последен курс в НСА с педагогически и треньорски профил. Тренировките й съчетават натоварване на всички мускулни групи с ефективни движения за огъвкавяване на цялото тяло.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС

Не се колебайте да се свържете с нас.

Ние Ви очакваме!

ПРЕОДОЛЯВАНЕ НЕДОСТИГА НА СРЕДСТВА И ЛИПСАТА НА ЛИКВИДНОСТ, НАСТЪПИЛИ В РЕЗУЛТАТ ОТ ЕПИДЕМИЧНИЯ ВЗРИВ ОТ COVID-19.

 

На 23.06.2020 г. бе подписан договор BG16RFOP002-2.073-0477-С01 между АНГЕЛСКИ ПРОЕКТИ ЕООД и Министерство на икономиката за предоставяне на  безвъзмездна финансова помощ по процедура “Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19” за изпълнението на проект на дружеството ни.

Кратко описание на проекта: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

Цели на проекта:

Осигуряване на оперативен капитал за дружеството ни за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Обща стойност: 10000 лв, от които 8500 лв европейско и 1500 национално съфинансиране.

logo_eu_brand_bg

Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати
от временните противоепидемични мерки

 

На 22.01.2021г. бе предоставена безвъзмездна финансова помощ на АНГЕЛСКИ ПРОЕКТИ ЕООД по процедура “Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидимични мерки”.

Кратко описание на проекта: “Подкрепа чрез оборотен капитал за дружеството ни, засегнато от временните противоепидимични мерки”.

Цели на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за дружеството ни за преодоляване на икономическите последствия от COVID-19.

Обща стойност: 5188.79 лв

logo_eu_brand_bg